Sunday, 13 August 2017

Kevättuulta ja aurinkoa.

Sunnuntai. Pitkä viikonloppu, sillä maanantai ja tiistai on vapaata myös. On Heroes Day ja Defence Force Day. Lapsilla loppui toinen lukukausi torstaina ja heillä on edessä kuukauden loma ennen kolmatta ja vuoden viimeistä lukukautta. 

Sää alkaa olla keväisen aurinkoinen ja lämpimänä puhaltava tuuli kertoo myös vuodenajan vaihtumisesta. Tuuli tuntuu iholla hyvältä ja tuoksuu ihanalle. Tekee mieli vain kävellä ja kävellä, nuuskia tuulta ja antaa auringon imeytyä ihoon.

Asumme sen verran syrjässä, että täällä näkee myös apinoita. Tämä yksilö löytyi Environment African edestä, jossa olen niitä ennenkin bongannut. Sama kolmen kopla pyörii myös meillä, apina pitää muuten aika kovaa ääntä pomppiessaan peltikatolla. Mutta tykkään, että täällä on eläimiä! 


Pyykin pesu on nykyään helppoa. Vettä saa hanasta ihan koska vain, aina on tilaa pyykkinarulla ja pyykit kuivuvat nopeaan. Keväällä kaikki tuntuu niin helpolta. 


Öisin ja viikonloppuisin kuuluu meille asti laulua ja taputusta näistä apostolikirkoista, jotka kokoontuvat lähes meitä vastapäätä. Tuolla alueella oli ainakin 4 kirkkoa kokoontunut tänään. Laulu tuntuu yleensä kotoisalta, kuuluu äänimaailmaan, jonka yhdistän tähän maahan.Aurinko porotti ja tuuli hiveli ihoa. Sandaaleista kuului tasainen läpsytys, johon sekoittui apostolien laulu. Kävely rauhoitti ja toivoin, ettei tie ikinä päättyisi. 


Moi! 

Kuivat lehdet ja heinät tuoksuivat. 

Talvella ja kuivalla kaudella osa puista tiputtaa lehtensä. On kuin syksy Suomessa, mutta tulossa onkin kesä. Hymyilen, näyttää niin kauniilta. 5 comments:

 1. Olisi kyllä joskus ihana saada kokea koko kauneus siellä. Kuvasi on niiin kauniita.!!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tervetuloa vain! :) Mutta jospa saan kuvien välityksellä tuotua esille edes osan tästä kauneudesta. :) En kyllä ikinä saa tästä luonnosta tarpeekseni.

   Mun pitäiskin tulla nyt käymään sunkin blogin puolella, kun mulla on parempi netti.

   Delete
  2. Kuvatkin jo kertovat todella paljon. :)
   Siksi juuri niitä jääkin välillä niin ihailemaan ja tulee katsottua usein.

   Delete
 2. Siellä ei oo talvellakaan rumaa ja harmaata/mustaa/rumanruskeaa, vaikka vuodenajat onkin. Parin kuun päästä se on täällä taas.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ei täällä kyllä tosiaan oo. Musta täällä on aina kaunista, vaikka mun suosikki onkin tää kuiva ja hyvältätuoksuva kevät.

   Delete