Wednesday 31 August 2016

Ahdistusvihko.

Tein tämmöisen, jonka kanssa yritän taistella ahdistuksen sanoja vastaan vastaamalla järjen äänellä. Katsotaan miten asia etenee.


Muuten ei kyllä oikein mitään. Kevät etenee. Mellakat etenee. Tai ensin ne oli mielenosoituksia, mutta poliisi käänsi ne mellakoiksi kyynelkaasuineen. Harva se päivä kaupunki on suljettu. Olipa asiasta maininta ylen uutisissakin. Kotona on ihan hyvä olla. 

Olin häissä kuvaamassa viime lauantaina. Oli ihan kivaa niin kauan kuin oli tekemistä. Kuveja.

Auto on taas varikolla. AAARGH. Neljän tunnin aikana uusin kuski sai lopputuloksena puskurin, toisen etuvalon ja öljypohjan hajalle. Aplodit tästä suorituksesta! Eipä sitten jatkanut hommia enää sen jälkeen. Nyt kuulemma ajaa kombia, paljon onnea. Joskus, ihan vaan joskus, vois kuunnella naista, kun se esim pyytää tekemään jotain! Oltais vältytty tältäkin taas. Tippuuhan se miehinen ruuminosa, jos kuuntelee sellaista, jolla sitä ei ole, eiks niin? Noh. Naapuri vie sen vissiin panel beaterille huomenna, et sais edes ton nokan jotenkin kuntoon. Kuskin puoleinen ikkunakin on tipahtanut oven sisään, sillekin tartteis tehdä jotain.

Mun vuokranantajan mies eli naapureiden vuokranantaja on katkonut sähköjä ja vettä, kun on taas humalaisessa mielessä loppunut keskustelutaito ihmisten kanssa. Ei siinä mitään, se vaan vaikuttaa muhunkin ja mä olen maksanut kaikki vuokrani jne. Mun vuokranantaja taas on ollut Israelissa, siksi kai tämä isokokoinen hiiri hyppii pöydällä. Noh, jospa tässä ei enää kauaa tarvitsisi olla, muutama mökki olisi jo tiedossa, mutta tänäänkään esim. ei oikein viitsinyt lähteä kohti kaupunkia.

Tässä teille vielä tänään itsensä nelikymppiseksi tunteva, mutta vastapainoksi ei kovinkaan paljon näyttävä, joka aikoo nyt aloittaa ahdistusvihkonsa ja kerätä siihen tukevia lauseita illalla sängyssä luettavaksi.


Nyt 20 C RF 18
Päivän ylin 25 C RF 29 C
Yön alin 9 C RF 8 C
Tuuli ENE 13 kmh
Kosteus 19 %
Näkyvyys 16 km
Cloud Cover 0%
Paine 102.6 KP

Aurinko nousi 6:03 
Aurinko laski 17:48

Hmm. Mietin vielä, että pitäiskö kertoa exästä sellaista tapahtuu Afrikassa-juttua. Herkimmille voi olla liian rankkaa, joten lue omalla vastuulla. Tai miten vain. Jokatapauksessa. Ex on asunut raskaana olevan tyttöystävänsä kanssa meidän rakentamassa talossa (grrr jo tämäkin kiukuttaa, mutta antaapa sen nyt olla, kyllä tämäkin joskus järjestyy..) Noh, tyttöystävä päätti sitten viime viikolla tehdä abortin.. kuudennella kuulla! Maassa, jossa abortti on laiton! Ex oli sitten kantanut tämän kuolleen vauvan (vauvahan se jo oli, kun olisi voinut selvitä keskosena) peitoissa poliisiasemalle ja jättänyt sinne. Nyt exää sitten etsitään erinäisiä maksuja maksamaan. Ja ex on tietysti yrittänyt lähestyä muakin asian tiimoilta, ei ole itse kertonut mitään vielä, mutta kyllähän mä kuulen tapahtumat, vaikka en aina haluisikaan. Valitettavasti en vaan oo hänen äitinsä, että en aio kyllä tähän sotkuun mennä yhtään mitenkään mukaan. Itsehän hän aina sanoi, että nothing like that, kun kysyin, että mitäs hän aikoo tyttöystävän ja vauvan kanssa tehdä. Että mennään sitten niin, että nothing like that ja herra hoitakoon ite omat sotkunsa. Ja hakekoon vaatteensa ja yhden hautakiven pois täältä, kun itsekin siirrän omaisuuteni pian toiseen osoitteeseen.

Tällaista. Afrikkalaista okei, olankohautus ja jatkanpa menoa-toimintaa. Jota täällä saa lukea keltaisesta lehdistöstä vaikka joka päivä, jos haluaa.



8 comments:

  1. Joutuuko siella ihan vankilaan asti abortista? Ja loytyyko siella laakareita hoitamaan sellaset jos kokee tarvivansa aborttia? En varmaan selvias maassa missa sellasta ei saa tehda :s

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, vankilaa siitä saa. Ja kun abortti on laiton, niin ei täällä ole lääkäreitäkään. Paitsi niitä traditional healereitä tms. Ei täällä kukaan saa kokea tarvitsevansa aborttia. :E

      Delete
  2. Jestas. Rajansa kaikella. Tyttökö ei joudu vankilaan, vaikka abortti on tehtynä? Katsotaanko sormien läpi? Tokihan koko lähipiiri tietää asian. Ja varmaan sullekin rankkaa...

    Luulin, että naapurit vei sen huonon kuskin jollekin "hakkaajalle" hakattavaksi, mutta olikin kyse autonkorjauksesta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. En tiiä miten siinä käy. Kyllähän kaikki munkin korviin kantautuu, vaikka aina en haluaisi edes tietää. Ehkä ne rahalla tästä pääsee eroon, siks ex kai kävi noita romujansa hakemassa tänään.

      Joo, autonkorjauksesta. :) Mutta ei se auto tänään mennytkään, henk koht syistä (ei mun), mutta pian toivottavasti. :)

      Delete
  3. Olipa hienoja hääkuvia :)

    Ja muutoin kyllä eksoottista meininkiä siellä teillä päin :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, tämä kommentti ihan unohtunut, kun oli jo muutettu tuolloin ja netti poissa pelistä.

      Mutta kiitos. :)

      Ja eksoottista tuntuu välillä olevan vaikka suurimpaan osaan tulee vain lähinnä homer simpson-tyylinen d'oh-otsaanläimäytys. Alkaa olla niin arkea, että muuta reaktiota ei tahdo irrota.

      Delete
  4. Raaka menoa :-( Mä voisin tulla sulle kuskiksi, ja osaan korjatakkin autoja, oikee alkuperänen ammatti on auto-asentaja :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No, nyt ois jäljellä enää vähän peltihommaa ja bensatankin suoristus. :D Taas vähän mysteeri, että miten nää sankarit on saanu bensatankinkin mutkalle. Huoh.

      Delete