Thursday 31 March 2016

Tunnen

Se kuristava tunne, kun olet jumissa pienessä huoneessa ilman ruokaa ja rahaa, mies ajaa humalassa perheesi rahoittamaa autoa, tyttöystävä kyydissä ja puhelimeen vastaamatta. Se tunne, kun tyttöystävää luullaan hänen vaimokseen, tyttöystävä väittää sulle itku kurkussa,  että ei kun se on hänen miehensä. Se tunne, kun kuulet, että tyttöystävä on raskaana ja itse kärsit lapsettomuudesta. Jaksa pysy pystyssä näytä että olet vahvempi.

Se tunne, kun pimeässä nojaat turvalliseen syliin kaukaista ukkosta ja tähtitaivasta ihaillen. Se tunne, kun olet koko  yön turvassa. Se tunne, kun seuraava yönä kurkkuasi kuristetaan ja henkeäsi uhataan. Se tunne, kun naapuri tulee apuun, pääset pakenemaan pimeyden turvaan. Se tunne,  kun tuomari oikeudessa saarnaa,  että nyt asiat kuntoon, ette voi rampata täällä koko ajan. Hävetys, vaikka sanat kohdistuivatkin miehelle. 

Se tunne, kun mies ei usko, että tämä oli tässä. Se tunne, kun siivoat miehesi aiheuttamaa sotkua juosten ympäri kaupunkia ja maksaen valkonahkarahoja. Se tunne, kun väsähdät ja sänky liimautuu selkääsi. Se häpeä, kun et pääse ulos lukitusta makuuhuoneesta.

Se kierre, joka syntyy, kun pitäisi mutta ei pysty. 


Googlataan terapeutteja ja haaveillaan uimisesta. 

6 comments:

  1. Meniko se tilanne lopulta niin pahaks etta se paaty vakivaltaan? :/ Onneks se loppu <3 Oon oikeasti niin ilonen etta eroat vihdoin ihmisesta jonka piti olla tuttu ja turvallinen mutta pettikin sen luottamuksen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, humalassa varsinkin. Tuo kuristaminen oli reaktio siihen, kun se ei enää saanut autoa hyväksikäytettäväkseen. Viimeinen tikki, eikä sillä ole sen jälkeen ollut asiaa viereen nukkumaan. Viikonlopun sitten kännättyään ja normisti muualla nukuttuaan yritti vielä seur ma tulla tänne nukkumaan. Päätyi teinin huoneeseen ja mä omaan makkariin lukkojen taakse. Sen jälkeen ei ole tullut, mutta on yrittänyt puhumalla.

      Delete
    2. Ihan kun se ei ois ymmartany ettei tuollasta kaytosta jaksa kukaan ikuisuuksiin katella. Kuulostaa hieman narsisistiselta tapaukselta!

      Delete
  2. no voi perkele, ei noin saa käydä kenellekkään, varsinkaan sulle, ihan hirveesti voimia, oot ihan rikki...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mutta käy. :( Kiitos, ei kai siis ihme, että tässä vähän hajottaa.

      Delete