Tuesday 19 July 2016

Onneksi on näitäkin päiviä.

Aamu oli hankala. Koska se ei olisi. Taistelin itseni kanssa päiväpeiton alla monta tuntia, että kannattaako tässä edes nousta.

Nousin. Laitoin päälle äidiltä saamani violetit legginsit, lyhyen vähän rypytetyn farkkuhameen, mustan pitkähihaisen, violetti reppu selkään, ja kuulokkeet korviin. Kauppaan, hedelmiä, päivän lehti (siinä on kuvia tulipalosta down townissa, epäilemättä kapinasta johtuen), hikoillen ja hyräillen kotiin, shonakeskustelu vuokranantajan kanssa, kodin siivousta, lankutusta (niink uin kävely ei olis riittänyt kuntoilusta, mut yritän tehdä tälle mun ihan käsittämättömälle mahan turvotukselle jotain.. jos se onkin huonoista vatsalihaksista? Tosin ne tuntuu kestävän, muut ei niinkään. :D), ja sitten parasta!!

Yritin ensin soittaa pitkään kadoksissa olleelle sielunrakkaalle, tähtientuijottajalle, mutta se ei vastannut. Niin arvasinkin. Sitten soitin toiselle. Toiselle ihmiselle, jonka tilaa elämässäni on liian vaikea selittää. Kutsutaan häntä Kirkkaaksi, kun sitä hänen nimensä tarkoittaa. Hän katosi helmikuussa. Nyt on heinäkuu. Sovimme tapaavamme perjantaina. Niin, sehän ei ole mitään varmaa täällä, mutta edes jotain. 10 minuuttia. Puhelin soi. Luurissa näkyy pitkä lista kakkosia. Hän ***! Tähtimies. Sielumies. Soitti!

Ja mulla on kawaii-penaalin lisäksi nyt nelivärinen Hello Kitty-kynä. Ala-aste jee! :D

Kuvia, enemmän tai vähemmän hyviä, kaikki piti napata facesta, kun pilvet ei halua toimia.



Pyykinpesukoneeseen tuli haaveri! 




Päivän ylin 21 RF 23
Yön alin 5 RF 5
Nyt 20 RF 20
Tuuli 7 kph N
Kosteus 32%
Näkyvyys 16 km
UV Index Low
Cloud cover 0% (no nyt, päivällä oli kyllä puolipilvistä)
Ilmanpaine 102.6 kp
Aurinko nousi 6:26
Aurinko laski 17:37

2 comments:

  1. Replies
    1. Mulla kohta viikon ja tänään kipujen takia ihan ultrasivat. EI sieltä mitään löytynyt, joten antilooppikuuri. Jospa tää tästä.

      Delete