Tuesday 7 June 2016

Päivän ylin.

Päivän ylin 20 C (Real Feel 21 C no eikä ollut kun kylmä!)
Yön alin 5 C (Real Feel 5 C)
Nyt klo 17:23 17 C ja lähes pilvistä
Aurinko nousi 6:22
Aurinko laskee 17:27

Pääsin tänään kaupunkiin asti ja reissu meni ihan hyvin, paitsi rahaa ei löytynyt. Ja muusta kirjoitan kunhan tästä tokenen, olen sekä jäässä, että väsynyt.

Muutama tämänpäiväinen talviasukuva.





6 comments:

  1. Kaunis asu - huolisin. ♥ Ja lämpötilatkin ovat Suomi-luokkaa, vaikka aurinnnousut ja -laskut ovat tietysti hieman eri....tai ainakin nousut, kun niitä harvemmin tulee nykyään todistettua. :-D

    ReplyDelete
  2. Makin tykkaan sun talviasusta <3

    ReplyDelete
  3. Nomutta kiitos Satu ja Jenny. :) Halusinkin vähän tarkoituksella kuvan, kun olin värikoordinoitu ja mulla ei ole kokovartalopeiliä, että ois voinu tsekata kunnolla lopputuloksen. Hihih.

    Nyt olen jo lämmennyt, kun ruoka ja tee, mutta väsyttää niin että sattuu.

    ReplyDelete
  4. Niin ja täällä kyllä on tunnin parin ero päivän pituudella kesällä ja talvella, mutta ei mitään verrattuna Suomeen. Senverran että asian havaitsee, mutta esim. nukkumiseen se ei vaikuta. Mikä on just hyvä mulle.

    ReplyDelete
  5. ...jännää toi kun ei saa rahaa nostettua... :-D Onko siellä vaarallista maksaa kortilla...????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei ole, ei niitä korttipäätteitä juuri vielä ole kuin ruokakaupoissa ja apteekeissa, postissakaan kun ei ollut. Sehän tässä käteispulatilanteessa todella pulmallista onkin, kun suurimmalti osalti pelataan vain käteisellä, mutta sitä ei vain ole.

      Alussa täällä asuessani olisin ehkä miettinyt useammankin kerran kortilla maksamista, enhän uskaltanut käyttää juuri mitään automaattiakaan, mutta se pelko on karissut pois, kun tästä on tullut vain enemmän koti.

      Delete