Tuesday 28 June 2016

Auringonlaskun väreissä.

Eilen olin umpiväsyneenä toimistolla, kun piti saada autorahojen tilitys, mutta ei näkynyt kuskia. En nukkunut su-mayönä ollenkaan, yhdestä viiteen luin sängyssä, kunnes päätin nousta ylös ja keittää teetä aamupalaksi. Seitsemältä siirryin ulos, ja aamu alkoi auton käyntiintyöntämisellä. Hilpeetä. Ei siis oman, vaan naapurin, sillä jolla sinne toimistolle siirytään. Autossa leikin kuusivuotiaan kanssa koko matkan hämähäkkejä ja käärmeitä. Toimistolla kopioin ja koomasin. Yhden kirjeenkin kirjoitin. Hiukset kävin pesettämässä ja kuivauskoekanittamassa, hyvin ne osas nytkin. Kotimatka oli rauhallisempi, ei taidettu leikkiä mitään. Eikun kuusivuotias taisteli isosiskonsa kanssa lyijykynistä. Mä halusin vaan kotiin, onneks tultiin suoraan eikä pysähdytty kaupoille.

Väsymyksestä huolimatta olin ylhäällä yhteen asti. Kylmä suihku ja lukeminen, kyllä sitten uni tuli. Tänään en jaksanut hyvin, nousin lopulta vasta viideltä sorkittuani unessa pyykkejä ylös viemäristä. Jeesh. Oonko liikaa pyykänny lavuaarissa?

Naapurissa on hämmentävä tilanne menossa. Tai oli su ja eilen, tänään olen tosiaan ollut vain unten rauhassa. Ei siitä vielä sen kummempaa. Omakin tilanne on niin hämmentävä, ärsyttävä jne.

Lääkkeitä pitäis ostaa. Sain autotilityksenä kympin, ei ihan riitä. (Korjaukseen oli menny 130 ja sakkoon 10, kuulemma uus vaahtosammutin ei toimi. Tais olla poliisin oma idea tuo..) Rahat suomitililtä ei ole vieläkään saapuneet tänne. Mitähän tässä. Vuokrakin pitäis jostain pystyä maksamaan, mutta rahat leijuu jossain matkalla ja täältä autosta ei tullut vieläkään mitään järjellistä. Jaa. Olikos se mikään ihme, etten ois halunnu herätä.

Lisäksi aloin juttelemaan yhden hämmentävän tyypin kanssa, joka on salaa tuntunut aina tosi kivalta, muttakun kaverinsa oli aktiivisempi, niin tuo toinen oli sitten vain varjossa. Vaikka olikin se, jonka kanssa olisin enemmän halunnut jutella. Muttakun nuori. Ja hämmentävä tilanne. Ja argh.

Päässä humisee taas tuhat mehiläistä. Ne pamahti sinne just nyt, mutta tiedän kyllä miksi. En vain ymmärrä, en kertakaikkiaan! Enkä varmaan taaskaan saa vastausta. Salaperäistä. Mutta en halua myöntää mitään.

Sormia kylmää, on siis jo pimeä, aurinko laski ja kuvan lisäisin jos se prkl OneDrive suostuisi toimimaan koneella. Saan kuvat näkyviin, kun laitan rearrange, mutta siinä en voi tehdä muuta kuin rearrange ja tallentaa, jolloin taas näyttö tyhjenee. Eli se ei jostain syystä halua näyttää niitä kuvia sieltä pilvestä, vaikka ne siellä onkin. Kaikki muu siis näkyy, valikot jne, mutta ei sisältö. Kirosana. (Jos kiroilisin.)

Nappaan huonolaatuisen kuvan facebookista, edes sitä kautta saa kuvia. Tai kuten aiemmin tein, toisen kännykän ja datakaapelin kautta, mutta en nyt jaksa. Liikaa mehiläisiä päässä humisemassa. Eivät taida näkyä kuvassa kuitenkaan. Aurinko laski. Samoissa väreissä kuin hiukset. Tarvitsen auringonlaskua juuri nyt.

Täytyisi kirjoittaa rakkauslaulu taas. Pian!

Edit:

Päivän ylin 23 C (RF 27C)
Yön alin 6C (RF 7C)
Nyt 18C (RF 18C)
Tuuli 4 kmh N
Kosteus 48%
Näkyvyys 16 km
UV Index Low (pitäis varmaan joskus päivittää auringon aikaan. Heh)
Pilvipeite 0%
Paine 102.7 KP
Auringonnousu 6:27
Auringonlasku 17:31

4 comments:

  1. Tupla ketipinorit minä otin, voipi jumittaa huomenna, ei haittaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joskus niin on tarpeen tehdä. Eikä se tosiaankaan haittaa.

      Delete
  2. Sulla on kyllä niin ihanan väriset hiukset... mulla on kyllä jemmassa paketti hennaa, mutta tarttis melkein olla suihku ja rajaton määrä kuumaa vettä, että sitä sitten sais huuhdeltua pois.

    Toivottavasti mehiläiset menee pois ja rahat tulee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos. :) Mulle luvattiin muuten seuraavaksi värjäyskerraksi käsittely siellä samassa, missa ne harjoittelee nyt vielä mun hiusten föönausta. Vien omat värit, mutta he hoitaa värinlaiton ilmaiseksi.

      Mehiläiset eivät menneet pois, koska rahat on kadonnu jonnekin matkalle. Olin unohtanut yhden numeron tilinumerostani täällä jo siinä vaiheessa, kun sitä sille kans väl-siirtojen lapulle kirjoitin ja tietysti tarkistin asian vasta tänään pikkuvihostani. Toiseksiviimeinen numero puuttuu. En tiedä meneekö rahat takas suomitilille, kun mun typoamaa tilinumeroa ei pitäis olla olemassakaan. Ja jos ja ehkä, sitten kai siinä menis se sama aika kuin toistepäin siirrossa, vähintään.

      Ja sitten iskikin täysi paniikkikohtaus päälle, hengittäminen ei toiminut, mehiläiset villiintyi ja meinaan edelleen pyörtyä.

      Haha, ja litteä seinähämähäkki kävi vetämässä uukkarit tuossa mun vieressä lattialla. :D Näin jonkun liikkuvan silmäkulmasta ja kun käännyin niin tyyppi säntäs hirveetä kyytiä karkuun.

      Delete