Wednesday 1 June 2016

Syksypuu

Väsyttää edelleen ihan vietävästi, tänään en ole tainnut herätä vielä ollenkaan. Kaupungille olisi pitänyt mennä, mutta käytyäni katsomassa yhtä kämppää (joka olikin jo mennyt), kurvasin takaisin kotiin. Ja hetken päästä toista kämppää katsomaan, joka olisi muuten ollut tosi hyvä, mutta sama vuokra kuin tässä eli liian kallis. Harmi.

Ei mulla muuta tänään. Aurinko paistaa ja vettä taaskaan tule hanoista. Normipäivä siis.

Lähes lehdettömän puun takana loistaa punaisena joulutähdet. Talven piristäjät.


2 comments:

  1. Niin tosiaan, teillä mennään vähän eri kohdassa vuodenaikoja. Etsin oikein kartasta, missäpäin maailmaa asut, ja katselin kuvia Google Mapsista. Aika komeista paikoista oli kuvat, ja näytti olevan vasemmanpuoleinen liikenne. Mikä sinut on sinne vienyt?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulin aikoinaan vapaaehtoiseksi tänne, ihan sattuman kautta juuri tähän maahan, ja tunsin samantien olevani kotona. Sattuma sitten järjesti asiat niin, että pääsin muuttamaan tänne, eikä todellakaan kaduta. Voisin ehkä kirjoittaa siitä alusta jotain jossain vaiheessa, vaikka ei siinä juuri ole ihmeellistä, kun ei ole ollut mitään kulttuurishokkia tms.

      Täällä tosiaan on vasemmanpuoleinen liikenne Britti-siirtomaa-aikojen peruja, samoin kuin vahva englannin kieli.

      Ja täällä tosiaan on todella kaunista. Roskista huolimatta. Kauneudesta jaksan kyllä kirjoittaa vaikka maailman tappiin asti.

      Delete